Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

 • Je tuin,

  Je tuin,

  daar wordt je blij van!

actie sierbestrating

Actie sierbestrating 

In onze showtuin kunt u alle soorten, kleuren en maten komen bewonderen. Wij kunnen verschillende soorten beton- natuursteen- en keramische bestrating uit voorraad leveren. Ook diverse soorten kunstgras en tuinafscheidingen vindt u in onze showtuin.

Een kleine greep uit ons sierbestrating en meer assortiment: 

 • keramische tegels
 • natuursteen
 • grind en split
 • tuinhout
 • betontegels
 • tegels voor terras en oprit
 • kunstgras
 • waalformaat klinkers
 • gecoate tegels
 • 60x60 tegels 
 • 40x40 tegels
 • vijver randen
 • betonblokken
 • borders
 • tuinverlichting
 • en nog veel meer...

Iedereen kent de betonstraatsteen of sierbestrating van het dagelijkse straatbeeld. De steen wordt gemaakt van lokale Nederlandse grondstoffen zoals zand, cement, water en natuurlijke kleurstoffen. Door moderne productietechnieken is het mogelijk om sierbestrating te maken in veel verschillende formaten, trendy kleuren en deze verder vervolgens te verfraaien of te verduurzamen door allerlei bewerkingen zoals stralen, wassen, slijpen, borstelen of verouderen. Sierbetonstenen worden in sommige gevallen ook wel behandeld met beschermende impregneringen of coatings. De meeste sierbetonstenen zijn zes centimeter dik. Natuurlijk zijn er vele verschillende soorten en maten betonstenen en vele soorten en maten sierbestrating. Afhankelijk van de toepassing van de bestrating kunnen wij het juiste advies geven. Wij leveren bestrating voor terrassen, siertuinen, opritten en meer... Wij zijn gevestigd aan de Canadabaan 10 te Nistelrode. Dit is nabij Oss, Uden, Veghel, Rosmalen en Denbosch. Goed bereikbaar omdat we vlak naast afrit 15 Nistelrode van de snelweg A50 gevestigd zijn. Plan je route naar onze showtuin via deze link. We verwelkomen je graag. Wil je per mail of telefonisch contact opnemen? Ga hier naar onze contactpagina.  

VINDT SIERBESTRATING BIJ BEVERS STEENCENTRUM IN NISTELRODE

Bij Bevers Steencentrum in Nistelrode (nabij Oss) vindt u een groot assortiment van verschillende soorten sierbestrating: van getrommelde bestrating tot strakke tegels. Onze medewerkers geven u graag meer informatie en advies over de verschillende soorten siertegels in ons assortiment. Kom langs in onze vestiging in Nistelrode (nabij Oss) en bekijk ons assortiment sierbestrating. Bevers Steencentrum heeft ook vele soorten keramische tegels binnen het assortiment. Tegels voor terras en oprit in verschillende soorten en maten. Kom eens inspiratie opdoen in onze 2500m2 showtuin. We hebben een aantal voorbeeldtuinen aangelegd. Elk seizoen zorgen wij ervoor dat we de nieuwste trends op het gebied van sierbestrating, siergrind, kunstgras, tuinafscheidingen en tuinverlichting in onze showroom en showtuin tentoongesteld staan. Dit is enkel een greep uit ons volledige assortiment. Kijk eens op onze pagina van het volledige assortiment. Wil je dat wij bij je thuis langs komen? Ook dat is geen probleem. Zo kunnen wij op locatie met je meedenken over de aanpak van je project en je daarbij een passende aanbieding doen. Bevers Steencentrum is dealer van diverse (Nederlands), grootste sierbestrating-fabrikanten en Europa’s grootste baksteen-fabrikant. 

Bevers Steencentrum is aangesloten bij de landelijke organisatie Garden Stones & Basics. Door met diverse landelijke sierbestratingsbedrijven groots in te kopen bij diverse fabrieken kunnen wij je concurrerende prijzen bieden.
Wil je alvast een voorproefje van hoe onze showtuin eruit ziet? Kijk eens naar de meest recente foto's.
Kijk ook eens naar de vele tuintips op onze website. Wellicht kunnen we je verrassen met handige tips, do's en dont's.  

Je tuin, daar word je blij van. 

Kom een keer bij ons langs in onze showtuin, wij informeren u graag over de vele mogelijkheden. Wilt u dat wij bij u langs komen? Ook dat is geen probleem! Zo kunnen wij op locatie met u meedenken over de aanpak van uw project, en daarbij een passende aanbieding doen toekomen.

We zien graag uw bezoek tegemoet of u kunt contact met ons opnemen. De koffie staat altijd klaar.

 

 

Hieronder zie je een kleine impressie van onze showtuin. Wil je een passend advies of inspiratie op doen?
Bezoek onze 2500m2 showtuin in Nistelrode. Bekijk hier een video-impressie van onze showtuin:

Wil je graag 5% voorjaarskorting? Download onderstaand de flyer. 
Print deze flyer uit of sla deze op. Laat de flyer zien en ontvang 5% korting. 
(algemene voorwaarden bevers steencentrum)