Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Sierbestrating

Sierbestrating Nistelrode 

Iedereen kent de betonstraatsteen of sierbestrating van het dagelijkse straatbeeld. De steen wordt gemaakt van lokale Nederlandse grondstoffen zoals zand, cement, water en natuurlijke kleurstoffen. Door moderne productietechnieken is het mogelijk om sierbestrating te maken in veel verschillende formaten, trendy kleuren en deze verder vervolgens te verfraaien of te verduurzamen door allerlei bewerkingen zoals stralen, wassen, slijpen, borstelen of verouderen. Sierbetonstenen worden in sommige gevallen ook wel behandeld met beschermende impregneringen of coatings. De meeste sierbetonstenen zijn zes centimeter dik. Natuurlijk zijn er vele verschillende soorten en maten betonstenen en vele soorten en maten sierbestrating. Afhankelijk van de toepassing van de bestrating kunnen wij het juiste advies geven. Wij leveren bestrating voor terrassen, siertuinen, opritten en meer... Wij zijn gevestigd aan de Canadabaan 10 te Nistelrode. Dit is nabij Oss, Uden, Veghel, Rosmalen en Denbosch. Goed bereikbaar omdat we vlak naast afrit 15 Nistelrode van de snelweg A50 gevestigd zijn. Plan je route naar onze showtuin via deze link. We verwelkomen je graag. Wil je per mail of telefonisch contact opnemen? Ga hier naar onze contactpagina.  Vind sierbestrating bij Bevers Steencentrum

Bij Bevers Steencentrum in Nistelrode (nabij Oss) vindt u een groot assortiment van verschillende soorten sierbestrating: van getrommelde bestrating tot strakke tegels. Onze medewerkers geven u graag meer informatie en advies over de verschillende soorten siertegels in ons assortiment. Kom langs in onze vestiging in Nistelrode (nabij Oss) en bekijk ons assortiment sierbestrating. Bevers Steencentrum heeft ook vele soorten keramische tegels binnen het assortiment. Tegels voor terras en oprit in verschillende soorten en maten. Kom eens inspiratie opdoen in onze 2500m2 showtuin. We hebben een aantal voorbeeldtuinen aangelegd. Elk seizoen zorgen wij ervoor dat we de nieuwste trends op het gebied van sierbestrating, siergrind, kunstgras, tuinafscheidingen en tuinverlichting in onze showroom en showtuin tentoongesteld staan. Dit is enkel een greep uit ons volledige assortiment. Kijk eens op onze pagina van het volledige assortiment. Wil je dat wij bij je thuis langs komen? Ook dat is geen probleem. Zo kunnen wij op locatie met je meedenken over de aanpak van je project en je daarbij een passende aanbieding doen. Bevers Steencentrum is dealer van diverse (Nederlands), grootste sierbestrating-fabrikanten en Europa’s grootste baksteen-fabrikant. 

Bevers Steencentrum is aangesloten bij de landelijke organisatie Garden Stones & Basics. Door met diverse landelijke sierbestratingsbedrijven groots in te kopen bij diverse fabrieken kunnen wij je concurrerende prijzen bieden.
Wil je alvast een voorproefje van hoe onze showtuin eruit ziet? Kijk eens naar de meest recente foto's.
Kijk ook eens naar de vele tuintips op onze website. Wellicht kunnen we je verrassen met handige tips, do's en dont's.  

Sierbestrating online bestellen?

Tevens kun je ons assortiment en al onze producten ook online bekijken en bestellen. Vragen over onze sierbestrating, andere producten en/of diensten? Twijffel niet om contact op te nemen.

In onze sierbestrating webwinkel vindt je onder andere de volgende producten: 

Siertegels

Keramische tegels

Natuursteen tegels 

Beton bestrating

Flagstones

Gebakken bestrating

Waalformaat en dikformaat klinkers

Getrommelde bestrating 

Opsluitbanden

Split en grind 

Tuinverlichting

Tuintegels 

Tuinafscheidingen

Onderhoudproducten voor in en om de tuin

En nog veel meer...