Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Muurstenen

Borders vol met bloeiende planten wie droomt daar nu niet van?

Wilt u al jaren een muurtje in uw tuin, maar ziet u op tegen het werk? Niet nodig. Garden Stones & Basics heeft stapel- en muurelementen die ook voor de doe-het-zelver makkelijk te verwerken zijn. Dankzij een speciale steenlijm is ook metselen niet meer nodig. En het resultaat? Extra sfeer in uw tuin! Het maken van een gezellige barbecueplek, een fraaie plantenbak of een bijzondere waterpartij is een fluitje van een cent. Met muurelementen zijn die wensen namelijk erg makkelijk te vervullen, u creëert ze zelf! De ‘stone walling’ producten zijn ook zeer geschikt voor het aan brengen van hoogte verschillen. Zo raakt u nooit uitgekeken op uw eigen tuin. Leverbaar in diverse maten en kleuren. Ook leverbaar in strakke patio of linea uitvoering.

Kleine tuin? Door verschillende hoogtes in de tuin te maken, kan een optische dieptewerking worden gecreëerd. Hierdoor lijkt de tuin groter. Er zijn veel verschillende muur- en stapelelementen die in zowel rustieke als moderne tuinen kunnen worden toegepast. De muurelementen zijn in diverse kleurstellingen verkrijgbaar.

Bij uw Garden Stones @ Basics vestiging kunnen zij u alles uitleggen over de verschillende soorten muurstenen, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en kleuren.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Betonnen elementen