Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Opsluitmaterialen

Opsluitmaterialen

Voor het opsluiten van uw bestrating is het raadzaam opsluitbanden te gebruiken. Gebruikt u geen opsluitbanden, dan zal uw bestrating na verloop van tijd vanaf de zijkant steeds meer kieren gaan vertonen wat ten eerste niet mooi lijkt, maar wat ook extra onkruid tussen de bestrating tot gevolg heeft.

Voor terrassen en looppaden zijn opsluitbanden van het formaat 5x15x100cm al voldoende. Voor de oprit met verkeersbelasting wordt geadviseerd zwaardere opsluitbanden te gebruiken. Voor het opsluiten van hoger gelegen grond of het aanbrengen van een plantenbak zijn er veel materialen beschikbaar die mooi èn van goede kwaliteit zijn. 

Palissadebanden

Palissaden lenen zicht ook uitstekend als opsluitbanden of als sierelementen in uw tuin.  Wanneer u grotere hoogteverschillen moet overbruggen zijn er opsluitbanden tot 35 cm hoog te leveren en anders zijn er palissadebanden beschikbaar in hoogtes van 25, 35, 40 en 50 cm.

Bij uw Garden Stones @ Basics vestiging kunnen zij u alles uitleggen over de verschillende soorten opsluitmatrialen en pallisadebanden, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en kleuren.