Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Veranda en overkapping

Een droomtuin voor iedereen...

Dat kan met een sfeervol ingerichte overkapping in combinatie met bijvoorbeeld een infrarood heater of andere soort van warmtebronnen. Overkappingen kunnen tijdens de warme zomerdagen, functioneel zijn voor het creëren van schaduw, zodat er wat afkoeling gevonden kan worden.Vakantiegevoel, genieten van gezellige avonden en heerlijk ontspannen in een sfeervolle houten overkapping of een aluminium veranda.  Bovendien is een overkapping vaak het pronkstuk in uw tuin. Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten. 

Sfeervol genieten met een veranda

Een veranda is erg functioneel en flexibel. Tuinmeubelen blijven goed beschermd en een veranda is aan te passen aan elk model woning. Door gebruik te maken van de juiste dakbedekking blijft het bovendien lekker koel onder de veranda en blijft de kamer zo licht als u wenst.  Gebruik een overkapping om te loungen, te koken en lekker te barbecueën, te relaxen, te werken in uw eigen tuin of gewoon om uw spullen droog te zetten. Het kan allemaal met een overkapping of veranda. En of uw tuin nu groot of klein is: voor elk formaat tuin is een geschikte overkapping leverbaar.

Voordat u een veranda wilt aanschaffen...

Bedenk vooraf het doel van uw veranda. Wilt u een plek om in de zomer lekker te vertoeven? Wilt u een plek waar u heel het jaar door kunt zitten? Of toch liever een plek waar u bloemen en planten neer kunt zetten? Als u dit beslist hebt kunt u gaan kijken naar een passende constructie.

Kies een plek voor de veranda of overkapping

Het is belangrijk goed na te denken over waar u precies de veranda wilt laten bouwen. De meeste mensen gaan uit van het zuiden. Met een veranda naar het zuiden toe geniet u optimaal van de zon, maar let wel, in de zomer kunnen de temperaturen daar erg oplopen. Wat is dan wanneer een goede optie?

Overkapping aan uw huis vast

Een terrasoverkapping is een mooi verlengstuk van uw woonkamer of keuken en daarom zeer functioneel. De houten terrasoverkappingen bieden beschutting tegen felle zon, regen en wind. Bij regen, hagel of sneeuw heeft u een droge overgang naar binnen. Dus ook onder minder ideale weersomstandigheden kunt u onder een terrasoverkapping toch lekker lang buiten blijven en bijvoorbeeld barbecueën op een late nazomeravond. Zelfs in de winter kan het aangenaam zijn onder deze terrasoverkappingen, extra verwarmd met een heater. Bovendien kunt u uw (tuin)meubelen met eventuele kussens gewoon buiten laten staan onder de terrasoverkapping. Een veranda zorgt voor veel minder onderhoud en voor minder schoonmaken van ramen en schilderwerk. 

Verleng het buitenseizoen met houten overkapping of sfeervolle veranda! Bij Bevers Steencentrum kunnen wij u adviseren en informeren over de verschillende soorten veranda's en overkappingen, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en modellen. Kom langs in onze vestiging in Nistelrode (nabij Oss en Den Bosch) en onze medewerkers zijn u graag van dienst!