Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Hardhouten tuinhout

Voorkomen van vergrijzen van hardhout

Niet behandeld hardhout in je tuin gaat vele jaren mee, maar vergrijst en vervuilt door weersinvloeden en krijgt daardoor een armoedige uitstraling. Dit kun je eenvoudig voorkomen. Hardhoutbeits is speciaal ontwikkeld voor alle hardhouten objecten in je tuin, zoals vlonders, schuttingen en meubels. Hardhoutbeits geeft een natuurlijke zijdeglans waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Hardhoutbeits heeft een zeer lange levensduur, het bladdert niet, heeft geen nare verflucht en het bevat geen schadelijke stoffen die de gezondheid van mens en natuur aantast.

Toepassingen
Reinig oud vergrijsd en vervuild hardhout eerst met hardhoutreiniger. Bij onderhoudslagen hoeft niet geschuurd te worden. Met hardhoutbeits heb je snel en gemakkelijk een mooie uitstraling voor jaren. Hardhoutbeits is verkrijgbaar in talloze transparante kleuren.

Voorkomen en vergrijzen van Bankirai hout

Bangkirai-hardhout heeft van nature een mooie warme uitstraling. Deze uitstraling gaat verloren door weersinvloeden, waardoor het kostbare bangkirai-hardhout vergrijst en vervuilt. Vlonders kunnen gevaarlijk glad worden door aanhechting van algen. Dit kun je voorkomen. Bangkirai-Olie is watergedragen, bevat geen oplosmiddelen en is dus minder milieubelastend. Het product droogt snel, geeft een langdurige, waterafstotende bescherming en voorkomt vergrijzing en vervuiling. Het is speciaal ontwikkeld voor bijvoorbeeld schuttingen, vlonders, bruggen en andere buitenconstructies van deze keiharde hardhoutsoort. De bijzondere samenstelling op basis van speciale oliën zorgt voor een goede indringing en verankering; bladderen is uitgesloten. Het natuurlijke karakter en de kleur van het hout blijven door het gebruik van deze olie behouden.

Toepassing
Bangkirai-Olie kan eenvoudig met de kwast worden aangebracht en kan zowel op nieuw als vergrijsd bangkirai- en ander hardhout worden toegepast.

Voor elke materiaal zijn andere richtlijnen en onderhoudsproducten te verkrijgen. Bij een van onze Garden Stones & Basics vestigingen geven we je graag uitgebreid advies over de verschillende soorten hardhout onderhoudsproducten.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Onderhoudsmiddelen