Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Garantie tuinverlichting

Garantie

In-lite besteedt veel aandacht aan de technische uitvoering van haar armaturen. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn dan kan de klant, op vertoon van het aankoopbewijs, aanspraak maken op de garantie.

Afhandeling garantie
Een product dat binnen de garantietermijn defect raakt en waar een aankoopbewijs van is, kan retour naar de dealer waar het gekocht is. Wij verzoeken je wel om voor het melden van een klacht te kijken of het defect zelf op te lossen is. Onze ervaring is dat een deel van de klachten door de hovenier zelf opgelost kan worden door eenvoudige handelingen te verrichten.

* Verwisselbare lichtbronnen uitgesloten

LET OP! De componenten uit het in-lite systeem dienen zodanig gemonteerd te zijn dat zij altijd bereikbaar zijn voor vervanging. Dit geldt voor armaturen, transformators, Easy-Locks, kabelverbinders (CC-2) en de mini-connector. Wanneer in het systeem componenten worden gebruikt die niet van in-lite afkomstig zijn, vervalt het recht op garantie. Daarbij zijn verwisselbare halogeen- en gloeilampen uitgesloten en kunnen er geen rechten worden ontleend aan gecommuniceerde branduren van (LED) lichtbronnen. In geval van een vervangend product kan alleen gedurende de rest van de reeds lopende termijn nog aanspraak worden gemaakt op de garantie.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinverlichting