Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Onderwaterverlichting

Water geeft de tuin een extra dimensie en is met geen ander tuinelement te vergelijken. In combinatie met buitenverlichting krijg je een bijzonder effect.

Vijververlichting

Vijververlichting of onderwaterverlichting in je tuin? Naast onze reguliere buitenlampen op 12 volt bieden we je een onderwaterspot voor het verlichten van tuinelementen met water. LED spot SUB is speciaal ontworpen voor het onder water uitlichten van ondermeer vijvers en fonteinen, maar kan ook boven water gebruikt worden.

Sfeervol en energiezuinig

SUB geeft een gespreid sfeerlicht tot zo’n 3 meter en wordt geleverd met ballast. De spot is drukwaterdicht tot 3 meter diep (IP-68). Door zijn LEDlichtbron is hij energiezuinig en verbruikt hij maar 4,5 watt.

Eén systeem voor al je buitenlampen


Net zoals de reguliere in-lite buitenlampen sluit je onderwaterspot SUB aan op de in-lite 12 volt kabel. De spot bevat een extra lange aansluitkabel (ongeveer 5 meter) voor het plaatsen van de mini-connector buiten het water. Zo combineer je de reguliere buitenverlichting in je tuin met je vijververlichting en hoef je maar één systeem aan te schaffen.

Waterpad

Wil je wel water in je tuin maar liever geen vijver? Helemaal van nu is hetwaterpad, een beloopbaar tuinpad waar water overheen stroomt. In het voorjaar mooi om naar te kijken en in de zomer geweldig voor kinderen om mee te spelen. En ’s avonds een blikvanger in je tuin door de sfeervolle verlichting.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinverlichting