Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Wij gaan verhuizen

Wij gaan verhuizen

BREAKING NEWS: Wij gaan verhuizen! 

Bevers Steencentrum, op mooie zichtlocatie pal aan de A50 in Nistelrode, groeit uit zijn jasje en gaat verhuizen. Naar vrijwel dezelfde plek: naar het naastgelegen grotere pand.

Mark Exters en William van Katwijk werken al jarenlang samen; voorheen bij Bevers Steencentrum in Veghel, en sinds 2007 als compagnons aan de Canadabaan in Nistelrode. Die eerste jaren stond er alleen een blokhut, van waaruit zij hun steencentrum gestaag opbouwden. Na zo’n vier jaar betrokken zij het grote pand op dezelfde locatie, terwijl de showtuin alsmaar groter werd en het aanbod groeide. Die groei, die zet zich stevig voort. Ook in coronatijd. Want ook bij Bevers zagen ze dat mensen massaal aan de slag gingen met huis en tuin. En voor dat laatste, die tuin en tuinbestrating en alles wat erbij hoort, ben je bij Bevers steencentrum aan het juiste adres. 

Keuze:
Want er valt nogal wat te kiezen bij Bevers Steencentrum. Honderden soorten tegels, maar ook grind, voegmiddelen, afrasteringen en nog veel meer. Kortom: alles voor je tuin, behalve het groen. De voorraad is enorm. Want behalve het pand aan de Canadabaan hebben de heren ook nog een opslagruimte in Heesch. En in het aangekochte grotere pand kunnen ze nóg meer voorraad kwijt. Ook komen er kantoorruimtes, en in de enorme loods wordt behalve opslag ook een showroom gerealiseerd. Maar de voornaamste showroom speelt zich in de buitenlucht af. Op een totaal oppervlak van zo’n 3000 m2 kan de klant alles bekijken, bevoelen en testen om uiteindelijk een weloverwogen keuze te maken. Bovendien werkt Bevers samen met zo’n zeventig vaklieden als hoveniers, stratenmakers, metselaars en elektriciens: altijd de juiste persoon voor de juiste klus. 

Ontwikkelingen:
Bevers gaat met zijn tijd mee. Om verdroging van de natuur tegen te gaan leveren zij ook tegels die waterdoorlatend zijn, en zelfs voegenmiddel dat wel water doorlaat maar waar geen onkruid of mier doorheen komt. Nu alleen die verhuisklus nog. De heren willen graag over enkele weken overgehuisd zijn. En dan nog de showtuin uitbreiden, de binnenshowroom in orde brengen, de kantoorruimtes inrichten en de voorraad in de loods gestructureerd opbergen. Intussen helpt verkoper Geert Hommeles weer een klant. En de telefoon gaat, alweer. Eerst maar eens de klant door de kluszomer helpen. Het wordt vanzelf weer winter, straks. En daarmee tijd om het pand helemaal op orde te krijgen. Intussen blijven klanten gewoon welkom. Graag tot ziens! 

Tekst: Anita van den Bogaart 
Afbeelding: Marcel van der Steen